Wie zijn wij

 

Kidsplus Kinderopvang is een prominente groep van kinderdagverblijven, peutergroepen, BSO’s en VSO’s, horende tot de 60 grootste kinderopvang organisaties in Nederland. Kinderopvang organisaties met een meetbaar kwaliteitsonderscheid. “Kidsplus acquireert, faciliteert en creëert een voorwaarde scheppende omgeving voor zelfstandig ontwikkelende kinderopvangorganisaties. Ze is werkzaam in alle fasen van de levensloop van kinderen, het accent ligt op de ontwikkeling van het kind. Bedrijven binnen de groep zijn zelfstandig.
Kidsplus stimuleert eondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling en participeert actief in initiatieven en innovaties die branchebreed ontplooid worden. Een van de bindende factoren in de groep is het bedrijfsconcept: een manier van werken die het lerend vermogen van een organisatie optimaliseert, het ontwikkelingsproces van kinderen helder maakt en een eindresultaat garandeert dat verwachtingen overtreft. In de groep is kennis over- en capaciteit voor de totale levensloop van elk kind. Van geboorte tot het Voortgezet Onderwijs. De solide financiële status van Kidsplus maakt het initiëren, overname en ondernemen mogeli

Kidsplus Kinderopvang is een prominente groep van kinderdagverblijven, peutergroepen, BSO’s en VSO’s, horende tot de 60 grootste kinderopvang organisaties in Nederland. “Kidsplus acquireert, faciliteert en creëert een voorwaarde scheppende omgeving voor zelfstandig ontwikkelende kinderopvangorganisaties. Ze is werkzaam in alle fasen van de levensloop van kinderen, het accent ligt op de ontwikkeling van het kind. Bedrijven binnen de groep zijn zelfstandig.

Kidsplus stimuleert en faciliteert ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling en participeert actief in initiatieven en innovaties die branchebreed ontplooid worden. Een van de bindende factoren in de groep is het bedrijfsconcept: een manier van werken die het lerend vermogen van een organisatie optimaliseert, het ontwikkelingsproces van kinderen helder maakt en een eindresultaat garandeert dat verwachtingen overtreft. In de groep is kennis over- en capaciteit voor de totale levensloop van elk kind. Van geboorte tot het Voortgezet Onderwijs. De solide financiële status van Kidsplus maakt het initiëren, overname en ondernemen mogelijk.

“In Nederland behoort Kidsplus tot de groep kinderopvangorganisaties van Nederland met de hoogste kind/leidster ratio, meetbare kwaliteit en de eerste kinderopvangorganisatie in Nederland met 4 duidelijke complete doorgaande ontwikkelingslijnen van 3 maanden tot 13 jaar“.