Tijdslijn Kidsplus

 

Flowerkids, 2001;
Start up van een gehele nieuwe en innovatieve kinderopvangorganisatie in Leiden, Amsterdam en Noordwijk. Het realiseren van een bedrijfsplan door een goed idee financierbaar te maken en te laten groeien.
April 2002; Het ontwikkelen en realiseren van de doorgaande ontwikkelingslijn van 3 maanden tot vier jaar in het eerste Montessori kinderdagverblijf van Nederland in Arnhem. In Arhem is de doorgaande lijn doorgezet van 2 jaar naar de  leeftijd van 3 maanden. In Amsterdam is het eerste Nederlandse kinderdagverblijf gerealiseerd vanaf 2 jaar tot vier jaar, door Two-voices.
Montessori, 2003;
Start up van een kinderopvang organisatie in Arnhem. Door innovatief te durven zijn een pedagogische visie de richting te laten bepalen. Kinderopvang als verlengstuk van thuis.
 
Februari, 2005; In samenwerking met scholen de doorgaande lijn benoemen. Het benoemen van het onderscheidende vermogen van de school op pedagogisch didactisch niveau. Het antwoord op de “hoe” vraag.
Koningskind, 2007;
Start up van een kinderopvang organisatie in Apeldoorn. Verbinden, samenwerken en innovatie zijn de kernwoorden die passen bij deze kinderopvang. Als een van de eerste kinderopvang organisaties een doorgaande ontwikkelingslijn ontwikkelt in samenwerking met de basisscholen.
BSOsport, 2008;
Start up van een buitenschoolse opvang organisatie in midden Nederland. Vernieuwing binnen de kinderopvangbranche, buitenschoolse opvang combineren met de sportvereniging.
Integraal Kindcentrum Bilthoven, 2011;
Start up van een Integraal Kindcentrum in Bilthoven in samenwerking met de Montessorischool Bilthoven.
Overname kdv Leiden, 2013;
Groei Montessori kinderopvang 2014;
In tijden van economische moeilijke tijden een organisatie uit de kansen geven om zich vanuit haar eigen talent te laten ontwikkelen en ontplooien. Het resultaat; een decentrale organisatie met een effectief ingerichte back office.
Integraal Kindcentrum Veenendaal, 2014;
Start up van een Integraal Kindcentrum in Veenendaal in samenwerking met de Montessorischool in Veenendaal.
Overname Prinsen en Prinssessen in Zoetermeer. 2015
Integraal Kindcentrum Houten, 2015;
Start up van een Integraal Kindcentrum in Houten in samenwerking met de Montessorischool in Houten
Integraal Kindcentrum Helmond en Venray, 2014;
 Start up van een Integraal Kindcentrum in Helmond en Venray in samenwerking met de Montessorischolen 
Overname Okidokids Leiden 2015
MKC Maassluis 2016 Start samenwerking Montessorischool Maassluis.
MKC Lelystad 2017 Start samenwerking Montessorischool Lelystad.

2001;
Flowerkids; Start up van een gehele nieuwe en innovatieve kinderopvangorganisatie in Leiden, Amsterdam en Noordwijk. Het realiseren van een bedrijfsplan door een goed idee financierbaar te maken en te laten groeien.


2002;

April; Het ontwikkelen en realiseren van de doorgaande ontwikkelingslijn van 3 maanden tot vier jaar in het eerste Montessori kinderdagverblijf van Nederland in Arnhem. In Arhem is de doorgaande lijn doorgezet van 2 jaar naar de  leeftijd van 3 maanden. In Amsterdam is het eerste Nederlandse kinderdagverblijf gerealiseerd vanaf 2 jaar tot vier jaar, door Two-voices.

2003;
Montessori Kinderopvang begint met een start up van een kinderopvang organisatie in Arnhem. Door innovatief te durven zijn een pedagogische visie de richting te laten bepalen. Kinderopvang zien als verlengstuk van thuis.


2005;

Februari; in samenwerking met scholen de doorgaande lijn benoemen. Het benoemen van het onderscheidende vermogen van de school op pedagogisch didactisch niveau. Het antwoord op de “hoe” vraag.

2007;
Koningskind; Start up van een kinderopvang organisatie in Apeldoorn. Verbinden, samenwerken en innovatie zijn de kernwoorden die passen bij deze kinderopvang. Als een van de eerste kinderopvang organisaties een doorgaande ontwikkelingslijn ontwikkelt in samenwerking met de basisscholen.2008;

BSOsport; Start up van een buitenschoolse opvang organisatie in midden Nederland. Vernieuwing binnen de kinderopvangbranche, buitenschoolse opvang combineren met de sportvereniging.2011;
Start up van een Integraal Kindcentrum in Bilthoven in samenwerking met de Monstessorischool Bilthoven.

2013;
Overname kinderdagverblijf Leiden, hoort vanaf dat moment bij Flowerkids.

2014;
Flinke groei in het aantal Montessori Kinderopvang locaties. In tijden van economische moeilijke tijden een organisatie de kansen geven om zich vanuit haar eigen talent te laten ontwikkelen en ontplooien. Het resultaat; een decentrale organisatie met een effectief ingerichte back office.

Start up van een Integraal Kindcentrum in Veenendaal, Helmond en Venray in samenwerking met de Montessorischolen.

2015;
Overname Prinsen en Prinsessen Kinderopvang in Zoetermeer, vanaf dit moment verandert de naam van deze kinderopvang in Koningskind Kinderopvang.

Start up van een Integraal Kindcentrum in Houten in samenwerking met de Montessorischool in Houten

Overname Okidokids Kinderopvang Leiden, gaat vanaf dat moment verder onder de naam Flowerkids. 

2017;
Start up van een Montessori Kind Centrum in Maassluis en Lelystad in samenwerking met de Montessorischolen.