Kinderopvang lijnen

Kidsplus heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang branche. Hieronder vindt u referenties die een duidelijk beeld geven van onze kennis en vaardigheden.

Flowerkids, 2001;
Start up van een gehele nieuwe en innovatieve kinderopvangorganisatie in Leiden, Amsterdam en Noordwijk. Het realiseren van een bedrijfsplan door een goed idee financierbaar te maken en te laten groeien.

April 2002; Het ontwikkelen en realiseren van de doorgaande ontwikkelingslijn van 3 maanden tot vier jaar in het eerste Montessori kinderdagverblijf van Nederland in Arnhem. In Arhem is de doorgaande lijn doorgezet van 2 jaar naar de  leeftijd van 3 maanden. In Amsterdam is het eerste Nederlandse kinderdagverblijf gerealiseerd vanaf 2 jaar tot vier jaar, door Two-voices.

Montessori, 2003;
Start up van een kinderopvang organisatie in Arnhem. Door innovatief te durven zijn een pedagogische visie de richting te laten bepalen. Kinderopvang als verlengstuk van thuis.

 

Februari, 2005; In samenwerking met scholen de doorgaande lijn benoemen. Het benoemen van het onderscheidende vermogen van de school op pedagogisch didactisch niveau. Het antwoord op de “hoe” vraag.

Koningskind, 2007;
Start up van een kinderopvang organisatie in Apeldoorn. Verbinden, samenwerken en innovatie zijn de kernwoorden die passen bij deze kinderopvang. Als een van de eerste kinderopvang organisaties een doorgaande ontwikkelingslijn ontwikkelt in samenwerking met de basisscholen.

BSOsport, 2008;
Start up van een buitenschoolse opvang organisatie in midden Nederland. Vernieuwing binnen de kinderopvangbranche, buitenschoolse opvang combineren met de sportvereniging.

Integraal Kindcentrum Bilthoven, 2011;
Start up van een Integraal Kindcentrum in Bilthoven in samenwerking met de Montessorischool Bilthoven.

Overname kdv Leiden, 2013;

Groei Montessori kinderopvang 2014;
In tijden van economische moeilijke tijden een organisatie uit de kansen geven om zich vanuit haar eigen talent te laten ontwikkelen en ontplooien. Het resultaat; een decentrale organisatie met een effectief ingerichte back office.

Integraal Kindcentrum Veenendaal, 2014;
Start up van een Integraal Kindcentrum in Veenendaal in samenwerking met de Montessorischool in Veenendaal.

Overname Prinsen en Prinssessen in Zoetermeer. 2015

Integraal Kindcentrum Houten, 2015;

Start up van een Integraal Kindcentrum in Houten in samenwerking met de Montessorischool in Houten

Integraal Kindcentrum Helmond en Venray, 2014;

 Start up van een Integraal Kindcentrum in Helmond en Venray in samenwerking met de Montessorischolen 

Overname Okidokids Leiden 2015

MKC Maassluis 2016 Start samenwerking Montessorischool Maassluis.

MKC Lelystad 2017 Start samenwerking Montessorischool Lelystad.